Шостий тур першої ліги

Понеділок вівторок 6 та 7 грудня пройшов шостий тур першої ліги. Після тривалої паузи наша команда знову вийшла на майданчик СвоїАрена. Суперником Хижаків стала команда новачок першої ліги Селф Мейд з Києва. Декілька слів про суперника. Склад команди це досвід та молодсть. Кістяк команди складають гравці з досвідом ігор у більш сильних чемпіонатах. Наприклад Антон Дзюба минулого сезону грав у Черкаських мавпах, Микита Базілєв чемпіон першої ліги у складі Хмельницького минулого сезону, Влад Лукінський з досвідом вищих ліг Іван Чмиренко. Перша гра видалась дуже складною у старті. Наші хлопці не впорались чи з хвилюванням чи далась взнаки перерва у два тижні, але ми зовсім нічого не могли зробити з суперником у захисті, та нічого не змогли протиставити у нападі. Загальна статистика влучань в грі з нашого боку це 27% двоочкових, 40!!% штрафних, 31% дальніх. З такими показниками далеко не доїдеш. У другій половині трошки впорались з собою та зібрались, але відстань у рахунку була дуже великою. Підсумковий рахунок першої гри 75:47 на користь суперника.

В нашій команді слід відзначити, але ці показники далеко не в актив.

Данило Хаблаков — 13 очок

Артур Рибчинський — 12 очок

Кирило Сінченко — 9 очок та 6 підбирань

Другий ігровий день туру, друга гра. У старті цього разу вийшов Максим Сомік, який показав дуже впевнену гру та зробивши 4 асисти та набравши 6 очок повів команду вперед та перемогли в першій чверті 31:25. Друга чверть видалась дуже напруженною. Команди не хотіли поступатись. Хижаки показували зовсім інший баскетбол ніж днем раніше. Командна взаємодія та достатній відсоток влучань не давали супернику наздогнати. Микита Гладун впевненою грою підтримував темп та результат та на велику перерву команди пішли з рахунком 50:42 на користь Хижаків. Прикристю стала травма Антона Дзюби на початку другої гри, коли у проході під кільце він отримав пошкодження ноги. Третя чверть почалась з ривка Селфів та дейкої розгубленності в нашій команді. Вже в середині третьої чверті рахунок був рівний. Цього дня не все виходило у нашого лідера Артура Рибчинського. Тайм Аут — декілька слів від тренера, пару замін та ми почали оговтуватись від ривка суперника на початку другої половини. Хоча кінець третьої чверті та початок четвертої пройшли з качелями на табло та майже рівним рахунком. Підсумковий рахунок 84:72.

Кирил Сінченко -21 очко, 15 підбирань, 3 асисти — дабл дабл

Артур Рибчинський — 19 очок, 7 підбирань, 3 перехоплення

Данила Хаблаков — 15 очок, 6 підбирань

Максим Сомік — 14 очок, 10 асистів, 6 підбирань та 2 перехоплення Став кращим гравцем матчу за показником передач.

Отже наразі після шостого туру команда посідає третє місце у групі та готується до сьомого туру з командою з Білої Церкви — Літаючі Білки. Сьомий тур відбудеться вже на цих вихідних на домашній арені. Квитки на нашому сайті. Запрошуємо підтримати команду.