Відбулись ігри чемпіонату міста

На початку 23 року під різдвяні свята відбулись ігри чемпіоната міста серед різних вікових категорій. А саме зіграли дві гри команда 2008 року народження та комана 2011 року народження.

Першу гру хлопці 2008 року народження зіграли у четвер 5 січня з командою 5 ТЕАМ — ДЮСШ 12. Гра завершилась нашою поразкою з рахунком 41:52. Три чверті ми намагались грати, а в четвертій нам не вистачило глибини складу для повноцінних замін гравців та не вистачило функціональної підготовки. Але ми розпочали рік грою у найулюбленішу гру за що дякуємо ЗСУ!

Кращим гравцем гри визнали Кузнеця Сашу — вітаємо!

Друга гра хлопців 2008 року відбулась вже після свята, так би мовити після столу 8 січня. На цей раз суперником була команда ДЮСШ 18. Друга гра пройшла трошки легше та з фінальною сиреною на табло була зафіксована перемога Хижаків з рахунком 70:55. В цій грі кращим гравцем визнали Нікіту Кирилюка 2009 року народження. Нікіта дуже нарго та надійно відіграв свій час з хлопцями 2008 року. Вітаємо.

Наступні ігри 2008 року відбудуться вже наступного тижня 13 та 14 січня

Третю та останню гру на цьому тижні зіграла команда 2011 року народження. Суперником нашої команди була команда СДЮШОР з Б\Б. Як висловились тренери після гри, наші хлопці спали 3 чверті та не розуміли чого вони сюди прийшли. А вже в четвертій чверті прокинулись, але вже було дуже піздно. Почавши скорочувати швидко відставання у очках нам просто не вистачило часу. За підсумком 21:27 поразка. Наступні ігри також на наступному тижні. Слідкуємо за розкладом в меню «календар ігор 22/23»