Другий тренувально-оздоровчий табір 2023

Отже трошки відпочивши після першого табору Хижаки вирушили в другий. Так сталося, що два табори були недалеко один від одного, всього близько 40 километрів. Другий тренувальний збір Хижаки провели в м. Косів Івано-Франківської області.

Це було літо, яке назавжди залишиться у пам’яті молодих баскетболістів. В нас знову було декілька захопливих днів, наповнених як тренуваннями, так і незабутніми враженнями.

Тренування відбувалось у новенькому залі та на свіжому повітрі. Чередуючи ранок та друга половина дня.

В планах табору було не лише тренування, а й відпочинок серед мальовничих гір та на самих горах.

На четвертий день ми підкорили одну з місцевих гір (гора Михалкова). Розпалили вогнище, зробили чай, перекусили. Хлопці підкорили вершину і насолоджувалися захоплюючими панорамами довкола. Це був не лише спосіб розслабитись, але й змога почути свої думки, збагатитись духовно та підготуватись до занять.

Після гірських пригод, баскетболістів чекала інтенсивна програма тренувань. Відсутність турнірів та напруги дозволило їм розслабитись та зосередитись на процесі навчання, багато хлопців помітно додали у технічному плані.

Другий похід на іншу гору (гора Острий) завершився на березі гірської річки де ми мали змогу трошки розважитись, пострибати та покупатись всі разом.

Табір у Косові ми відвідуємо вже 10 рік поспіль, та завжди це насичена програма тренувань, походів та дозвілля. Кожного року ми ще підкорюємо Говерлу, але цього року з міркувань безпеки вирішили не їти сходивши на більш менші гірки поруч з табором.

В таборі ми застали день Тренера, та відмітили його в ресторані скуштувавши свіженьку карпатську форель всі разом! Це було неперевершено.

Гадаємо, що всі хлопці зарядились мега зарядом та знову готові до учбового сезону та нових змагань на баскетбольному майданчику