2008 повертається з Дніпра

в місті Дніпро з 18 по 20 лютого був проведений другий тур ВЮБЛ 2008 наша команда попри всі погані новини стосовно можливої війни, незважаючи на них повертається з трьома перемогами. Через небезпеку яку нам говорять з засобів інформації на тур поїхало всього 7 гравців. Але це був дуже важливий тур для нас, тому ми не могли не поїхати.

В Дніпрі ми розташувались у прекрасному готелі Рейкардз Дніпро. Керівництво готелю пішло на деякі поступки в умовах розміщення та дало змогу нам відчути себе гравцями не ВЮБЛ, а наприклад української суперліги. Проживання та харчування було на високому рівні за що дякуємо готелю Рейкардз Дніпро.

далі ігри.

Дуже незручне розташування залу. Добиратись до нього було дуже важко. Але нас було 7 та ми використовували таксі. Також новина для нас у турах ВЮБЛ. Ще одною перешкодою була температура у залі. Приймаюча сторона робила все для того, щоб було тепліше, але зима та вимкнуте опалення в залі давало своє.

Першого дня 18 лютого ми зустрілись з місцевою командою БК Імпульс. Ми з дороги вони з дому. Важка гра. В деякі моменти на очах була розгуленність. Суперник важкий був для нас та він також був досить мотивованим. Ми сильно почали, але коли після першої половини почали втомлюватись почались проблеми. Дякуючи бійцівським якостям команда вистояла та завершила гру впевненою пермогою з рахунком 83:70.

На другий день нас чекала команда ДЮСШ 5 з Кривого Рогу. Відпочивши після першого дня в нас не було проблем. Хоча в деяких моментах наші гравці дозволяли собі грати розконцентровано та абияк, що дратувало дуже нашого тренера. Отже з командою Кривого Рогу перемога — 92:39

Третій, останній день, гра з командою Краматорська. Команди з краматорська завжди сильні та гарно підготовлені. Та до речі ця команда грала минулого року у дивізіоні А, куди ми поставили собі мету потрапити цього року. Отже це був останній бій Хижаків 2008 року та як виявляється самий важкий скоріш за все. Хлопці дуже налаштовувались, підіійшли до гри впевнено та мотивовано. Ця налаштованість одразу відобразилась на табло. Першу та другу чверті ми просто не помітили суперника. Рахунок на табло досягав різниці у 30 очок. Кузнець та Гандзій зібрали усі підбирання у захисті та половину у нападі. Віслобоков, Мурзін, Василенко забили свої дальні кидки. Всі хлопці дуже активно та самовіддано зіграли у захисті. У великій перерві було основне завдання — не зупинитись у захисті та не почати вважати себе переможцем. Розуміючи, що ми гарно почали, але втома дасть своє наше завдання було втримати перевагу в рахунку. І тут почалось. третячверть була пеклом. За 3 чверті ми забили 5 очок, коли суперник почав монотонно забивати і наздоганяти нас в рахунку. На втомі ми вже не домінували на щитах у підборі, наші кидки були невлучними. Ми промазали мабудь все що кинули. Почалася паніка. в середині четвертої чверті різниця в рахунку зкоротилась з 32 до 11 очок. А ми знаємо що в баскетболі можна повернутись з будь якої різниці у гру. Краматорськ мотивовано продовжував натиск, а ми намагались з усих сил стримати його. Сім гравців це дуже мало. Фізично важко. Але наприкінці четвертої чверті Мурзін влучив важливий триочковий з кута, Кузнець зробив декілька проходів. Віслобоков влучив з фолом та забив штрафний. І вцей час суперник також використав всі свої фізичні кондиції для натиску почав промахуватись. Підсумок в нас третя перемогу в важливому для нас турі. Рахунок третьої гри з МБК Краматорськ — 79:61

Наразі ми їдемо додому та готуємось до туру в Одесі з основними конкурентами новоствореною Баскетбольною Академією СМАРТ з Одеси. Хта вони такі? Це чемпіони минулого року ВЮБЛ Див А. Але минулого року ця команда називалась Школа баскетболу ім Білостінного з м. Одеса. Чому вони в див Б, тому що створили нову академію та за правилами ФБУ повинні починати свій шлях з дивізіону Б. Отже нас чекає ще один важкий тур. Сподіваємось, що війни всеж не буде )) і ми гарно підготуємоь до Одеси.