ХИЖАКИ СДЮШОР у плей офф першої ліги

Другий сезон у першій лізі і ми змогли досягнути нашої цілі на сезон — потрапити у плей офф. Сезон 20-21 дуже специфічний. Глядачів нема, періодично хтось залишається вдома по причині хвороби. Тренувальний процес з нового року повністю зруйнований, але ми потрапили в плей офф попри всі негаразди. Вітаємо усіх наших вболівальників.

Нагадаємо, що з чотирьох груп першої ліги до плей офф потрапляють по чотири команди з кожної групи. 16 команд утворюють пари 1/8 фіналу турніру та грать до двох перемог. Команди з четвертого місця потрапляють на одну з команд які посіли перші місця у своїх групах. От же наша команда чекала на суперника з трьох команд Кропивницького, Дружківки та Хмельницького. На команду з міста Сарни, зі своєї групи, ми не могли потрапити за правилами. У понеділок у прямому ефирі ФБУ провела жеребкування та ми отримали опонента в 1/8 — команду Хмельницького, яка посіла 1 місце в третій групі. За регламентом відбудеться батл до двох перемог. Перша гра 27 березня о 16:00 у Хмельницькому, відповідь у Києві 30 го березня в СК Авангард о 19:00. За необхідністю третя гра відбудеться у Хмельницькому 2 квітня. Нажаль усі ігри відбудуться без глядачів.

От же слідкуємо за новинами та вболіваємо за наших хлопців онлайн, адже на трибунах як ми знаємо нікого не може бути під час гри (особливість цьогорічного сезону) На нашому сайті ми опублікуємо посилання на трансляцію як тільки буде відомо де вона відбудеться.