Серія 0:2 та перерва до вересня

У вівторок на майданчику СК Авангард пройшла друга зустріч між командами Хижаки СДЮШОР та Хмельницька політехніка у рамках 1/8 фіналу першої ліги чемпіонату України. Перша гра 27 березня була у Хмельницькому та закінчилась з розгромним рахунком 76:55. Хлопцям не вдалось перебороти себе у грі проти пресингу. У результаті 38 втрат та поразка. Але зробивши аналіз гри, роботу над помилками за два дні у вівторок була зовсім інша гра. Вже не так погано віглядала команда проти пресингу та агресивніша у атаці. Наші гравці намагалися довести, що поразка у першому матчі це не є закономірність. Було цікаво спостерігати та вболівати. Достатньо рівна гра. Та деякі помилки все ж не зникли з нашої гри, прийняття рішень також не завжди були правильними, тому на цьому наш цьогорічний виступ завершується. Поразка у другій грі 82:73 та серія 0:2

Минулого року ми не потрапили у плей офф. Цього важкого та безлюдного (на трибунах не було глядачів), можна сказати сезону онлайн, ми ставили мету потрапиту у плей офф, ми її досягли. Наші хлопці стали сильнішими, деякі вже готові на підвищення кваліфікаціїї. Деяким ще дуже рано, але однозначно все це вже не дитячий баскетбол. Дуже багато відгуків від вболівальників та спеціалістів, що хлопці стають більш впевниними та сильнішими. З ними стає важко грати. І це основна наша мета — допомогти перейти з дитячого баскетболу до дорослого. Підготувати характер, показати баскетбол інший, не дитячий.

Ми дякуємо усім нашим вболівальникам, всім тим, хто був з нами весь цей важкий сезон. Дякуємо всім суперникам за цікаві ігри. Батькам, які попри все залишаються поруч.

Дякуємо за підтримку нашим партнерам —

АРОМАКАВА — найбаскетбольніша кава в країні. aromakava.ua

Українська фармацевтична компанія — завітайте на сайт

Український виробник одягу — TVOEPOLO — переглянути сайт

дякуємо БК Будівельник — за надію